Ga naar de inhoud
Over Henk Slijp
Over ons
Henk Slijp
Het duurzame vastgoed adviesbureau
HSlijp advies adviseert over optimale functionele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk. Optimaal betekent voor ons de juiste combinatie van bouwkundige en installatietechnische elementen. Met een “houd het simpel” mentaliteit begeleiden wij uw bouw-, transformatie- renovatietraject: van advies tot oplevering. HSlijp advies denkt met u mee en biedt u verrassende oplossingen. Kan het simpel, dan houden wij het simpel. Integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. HSlijp advies werkt onder andere voor diverse architectenbureau’s, woningcorporaties, vastgoed- en VvE-beheerders, bouwadvies- en bouwmanagementbureaus, scholen, zorginstellingen en natuurlijk particulieren.

Henk Slijp
Oprichter en eigenaar van HSlijp advies, sinds 1987 werkzaam in de vastgoedbranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van senior adviseur voor zorg- en seniorenhuisvesting tot projectmanager nieuwbouw en renovatie. Henk Slijp leerde bij diverse adviesbureaus en woningcorporaties alle fases van het bouwproces kennen: initiatief, ontwerp, voorbereiding, uitvoering en exploitatie. Met zijn functiegerichte houding denkt hij graag ‘kaderloos’ mee over uw wensen en mogelijkheden.

Duurzaamheid
Aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hecht HSlijp advies veel waarde. In onze adviezen bekijken wij daarom altijd milieuvriendelijke mogelijkheden. Gasloos en energieneutraal zijn daarbij uitgangspunten. Vraagt een opdrachtgever en/of het ontwerp om een duurzame oplossing, dan nemen wij duurzame toepassingen mee in ons advies.

EPA adviseur
HSlijp advies is gecertificeerd EPA-W(oningbouw) adviseur en kan u officiele energielabels voor woningen inclusief advies verzorgen.
© 2021 – HSlijp advies
Terug naar de inhoud