Ga naar de inhoud
Privacy Verklaring
Over ons

Versie 1.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van HSlijp advies. U dient zich ervan bewust te zijn dat HSlijp advies niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

HSlijp advies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van HSlijp advies.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. Alleen op uw verzoek of met uw instemming worden uw gegevens verstrekt aan derden ten behoeve van het project wat wij voor u uitvoeren. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het werk en de producten van HSlijp advies. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van HSlijp advies, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens ten behoeve van contacten met onze klanten
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt met in achtneming van de wettelijk verplichte bewaartijd van onze administratie.
De administratie van de persoonsgegevens is niet gekoppeld aan onze internetsite. Onze site maakt geen gebruik van cookies.

Energielabels en -indexen
Opdrachtgever  is  ervan  op  de  hoogte  dat  de  monitoringsgegevens  van  het  object met betrekking tot het energielabel en -index aan de RVO worden verstrekt ten behoeve van monitoring. RVO  publiceert  de  gegevens  van  het  energielabel/index  op http://www.ep-online.nl/ en www.zoekuwenergielabel.nl. Deze sites zijn openbaar inzichtelijk.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

HSlijp advies
info@hslijpadvies.nl
© 2021 – HSlijp advies
Terug naar de inhoud