Ga naar de inhoud
Projectmanagement
Diensten
Puzzel
Bouwen; dat is nu al fors investeren in iets wat nog lang niet klaar is. Dat is vele partijen -meerdere opdrachtgevers, architect, aannemer, adviseurs, gemeente en financiers - tot een hecht team zien te smeden. Dat is een dagtaak. U hebt uw aandacht wel ergens anders voor nodig. Maar ja. Hoe krijgt u dan wat is afgesproken? Hoe weet u dat u niet moet bijsturen? Verloopt de bouw nog volgens planning, of moet u uw personeel en bewoners vertragingen melden? Bouwen lijkt risicovol. Geen wonder dat u twijfelt of dat nou wel de oplossing is.
Zolang mensen bestaan hebben ze gebouwd. We weten al duizenden jaren wat er fout kan gaan en hoe we dat voorkomen moeten. Zorgen zijn echt niet nodig. Bouwen is niet moeilijk. Nederland telt vele bekwame bouwers en installateurs. Met kennis, kunde en ervaring. HSlijp advies helpt u daar optimaal gebruik van te maken. Want we begrijpen best hoe u zich voelt. Wij brengen de harmonie in uw bouwteam. Wij waarborgen bouwtijd, kosten en kwaliteit.
Dit doen wij voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Door de offerteaanvragen en contracten goed te laten aansluiten op het eisenpakket en in de opdracht het meerwerk beheersbaar te maken realiseren wij dat.
© 2021 – HSlijp advies
Terug naar de inhoud